top of page

Maitha's Fitness en Coaching Plan

Word actief, gezond en gelukkig in 12 weken!

Screenshot 2022-04-21 09.32.38.png

Droom jij van een energiek en slank lichaam?
Wil je een sport die combineerbaar is met een druk leven?
Zoek je een gezonde levensstijl die je kan volhouden?

Dan is mijn fitness & coaching plan exact wat je nodig hebt!

Screenshot 2022-04-08 09.51_edited.jpg

Ik leer je graag alles wat je moet weten om een gezonde en actieve levensstijl te ontwikkelen die je zelf kan volhouden en die je ook nog eens gelukkig maakt.

Waarom kiezen voor dit traject?

Je transformeert je levensstijl.
Je ontdekt hoe je voor altijd in vorm blijft.
Je krijgt 3-voudige coaching: sport, voeding én welzijn.
Je schikt je training rond jouw leven, niet omgekeerd.
Je wordt fit zonder de deur uit te hoeven.

Voor elk wat wils. Kies de formule die bij jou past.

The Fundamentals

 • Online traject van 12 weken

 • Toegang tot Facebook community (3 maanden)

 • 12 weken aan oefeningen, recepten en mentale coaching opdrachten

 • Wekelijks live vragenuur (met de hele groep)

€ 281,-

The Vip Experience

 • Alles wat je krijgt in The Fundamentals

 • Levenslange toegang tot de Facebook-community

 • Elke week een 1-op-1 call met Maitha (30 min)

 • 1-op-1 WhatsApp-berichten met Maitha

€ 696,-

Wat deelnemers erover zeggen

Schermafbeelding 2022-03-22 om 11.01_edited.jpg
 • Mijn relatie met eten is veranderd. Ik weet nu wat goed voor me is én lekker is, dus ik heb niet het gevoel dat ik me iets ontzeg. Dat maakt het makkelijk om het vol te houden. De trainingen zijn ook leuk en veranderen iedere 3 weken, dus het verveelt niet. 3 maal per week sporten en een actieve activiteit doen naar keuze tijdens het weekend en daarbij nog op een correcte en gezond manier eten, that's it om in 12 weken in shape te geraken en je mentaal super te voelen! Gewoon doen zou ik zo zeggen, zeker voor die prijs. Wat ook een bonus is is dat alles door Maitha wordt uitgelegd, dus je weet waarom je dit eet en niet dat en die oefening doet en niet de andere.  – Eugenie Misheal

Schermafbeelding 2022-03-22 om 11.11_edited.png
 • Tijdens mijn zwangerschap was ik 16 kg bijgekomen (ondanks ik eigenlijk maar een klein buikje had), dus je kan het al raden.. na mijn bevalling was ik maar 3 kg kwijt :o en de vele kraambezoekjes erna hielpen ook niet echt.. 4 m na de geboorte van ons dochtertje woog ik 15 kg te veel en voelde ik me helemaal niet meer goed in mijn vel... én ik ga trouwen eind mei... PROBLEEM! Hoe geraak ik al die kilo's kwijt en vooral hoe geraak ik terug in mijn trouwkleed én voel ik me terug goed in mijn vel?! Ik zat een beetje met de handen in het haar.. maar toen kwam Maitha op mijn pad! Reddende engel.. Vol enthousiasme stapte ik in haar programma Maitha's way of life en hoe dankbaar ben ik hier voor!! Maitha is een top coach die er altijd voor je staat. Haar programma is een combinatie van gezond eten en sporten en voelde voor mij echt niet aan als een dieet maar als een nieuwe levenswijze. Wat me ook zo bevalt aan het programma is het feit dat Maitha enorm motiveert en super enthousiast is met elke vooruitgang die je maakt! Ik raad haar echt aan iedereen aan! En ik.. ik kan terug in mijn trouwkleed en voel me beter dan ooit!

PHOTO-2022-03-22-16-57-29_edited.png
 • Maitha’s programma is uniek. Je vindt zeer veel fitness programma’s op de markt : oefeningen, voedingsschema’s of mindset. Maar je vindt ze zelden samen in één pakket ! Bij Maitha wél en het gaat verder dan enkel de duur van het programma want ze leert je nieuwe, gezonde gewoontes aan én een heel andere mindset waardoor je helemaal transformeert en nadien een gezonde & gebalanceerde levensstijl hanteert waardoor je moeiteloos een fit & gezond lichaam kan behouden. En dat is exact waar vele programma’s de mist ingaan : het lange termijn effect. De opvolging van Maitha is ook helemaal gepersonaliseerd waardoor je het zo goed mogelijk kan integreren in jouw manier van leven. Heel dankbaar en al mooie resultaten geboekt ! - Vanessa Snackaert

image0_edited.png
 • Als PCOS & Hashimoto patiënt zag ik de afgelopen jaren de kilo’s er moeiteloos bijkomen. Vermageren zou voor mij altijd een grote uitdaging  en constante strijd zijn werd mij verteld. Ik heb dan ook tot op vandaag al van alles geprobeerd zonder echt resultaat.  Toen ik Maitha’s way of life voorbij zag komen dacht ik, wat heb ik te verliezen, behalve kilo’s. Dus vol goede moed startte ik, echter zonder al te grote verwachtingen.  Maar groot was dan ook mijn verbazing toen ik zag dat het ook écht effect had.  Deze lifestyle is dan ook niet enkel gebaseerd op diëten en sporten, maar het zet je tot nadenken over hoe jouw lichaam & geest samen kunnen werken om een permanente gezonde levensstijl te ontwikkelen, en met succes !!! En net dat maakt het zo bijzonder, want waar anderen diëten stoppen, gaat Maitha verder ! Where the mind goes, the body will follow. - Corry Note

Wil jij ook je lichaam transformeren in 12 weken?

 • Waaruit bestaat het programma?
  We werken aan je lichaam in 4 fasen: vetverlies, versteviging, sculpting en het behandelen van probleemzones. Tegelijk ontwikkel je ook betere voedingsgewoontes. Ik leer je hoe je gezonder en slimmer kunt eten, welke voeding je energie geeft en waar je sterk van wordt. Daarnaast krijg je ook mental coaching. We houden je motivatie hoog en werken aan je zelfzorg en geluk.
 • Waarom is dit programma zo een succes?
  Mijn methode is ontwikkeld om het evenwicht tussen je verstand en je lichaam te herstellen. Het is namelijk zo dat je verstand je lichaam beinvloed en jij beinvloed je verstand. Je verstand is namelijk de computer die je lichaam van buiten, maar ook vooral vanbinnen bestuurt. Wanneer jij de juiste voedingsstoffen aan je lichaam geeft en hierbij de juiste manier van sporten aanneemt om een bepaald doel te bereiken (vetverlies, spieropbouw, verslanking, ...) pikt je verstand dit op en zal het de juiste bevelen geven aan je lichaam om dit doel te bereiken. Als je daartegenover zomaar iets doet en je eetgewoonte noch je manier van sporten aanpast aan het doel dat je wil bereiken, zal je verstand dit oppikken als een niet te verklaren onevenwicht en zal het er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je lichaam in leven blijft, want dat is de belangrijkste verplichting van je verstand. In dit geval ontstaan oncontroleerbare eetaanvallen, het verlagen van je metabolisme, chronische ziektes, overgewicht, enzovoort. Wil je dit vermijden, leren hoe je moet eten en trainen om een bepaald doel te bereiken en hoe je verstand reageert ten op zichte van jouw invloeden? Dan is dit programma voor jou!
 • Wat gebeurt er na de 12 weken?
  Na 12 weken is jouw lichaam getransformeerd en beschik jij over alle kennis om jezelf gezond, actief en gelukkig te houden. Na deze 12 weken kan je de membership formule aangaan om je nieuwe levensstijl te blijven onderhouden.
 • En als ik na deze 12 weken wil verder doen?
  We merken dat onze studenten graag lid blijven van onze community. Daarom hebben we een membershipsformule. Afgestudeerden kunnen een lidmaatschap aangaan om blijvende toegang tot de Facebook-groep te behouden. Ze krijgen elke 3 weken nieuwe oefeningen, recepten en opdrachten. Het lidmaatschap bedraagt x euro. Wil jij dat ook? Stuur me dan een mailtje.
 • Is dit programma wel iets voor mij?
  Je hoeft geen goede conditie te hebben om aan dit programma te beginnen. We bouwen de oefeningen geleidelijk aan op. Heb je een fysieke aandoening zoals rugklachten? Dan raad ik je aan om eerst even met je dokter te overleggen en onze medische vragenlijst te overlopen.
 • Hoe krijg ik toegang?
  Na ontvangst van je bestelling krijg je de login toegestuurd en word je uitgenodigd tot onze Facebook-groep. Via die weg houden we je op de hoogte van verdere stappen.
 • Wat zijn jouw kwalificaties?
  Ik ben een level 1 en 2 Certified Applied Nutritionist en een Nutrition & Performance Coach. In gewone taal betekent het dat ik opgeleid ben om mensen te begeleiden naar een gezonde levensstijl door middel van voeding en beweging. Daarnaast ben ik ook life coach en RTT-therapeute. Dat heeft als bijkomend voordeel dat ik niet alleen weet hoe ik je slanker en fitter kan maken, maar ook hoe ik je mentaal kan ondersteunen.
 • Welk sportmateriaal heb ik nodig?
  Sportkledij, een matje en enkele kleine gewichten. Meer niet! Tijdens de opleiding krijg je hierover meer informatie.

Sta je te popelen om er samen met ons aan te beginnen?

bottom of page