Sports and Fitness Accessories
Wil jij ook verandering in je leven?
Vertrouw dan
op hypnose!
Screen Shot 2020-11-16 at 3.27.53 PM.png
marisa-peer-method-logo_orig.jpg

Hypnose, een effectieve behandelmethode!

Hypnose is een prachtig hulpmiddel en een effectieve behandelmethode die vrijwel overal voor ingezet kan worden. Het gaat dan niet over de hypnose die je in TV-shows ziet, maar over therapeutisch onderbouwde hypnose-technieken. Door middel van hypnose pak ik samen met jou de bezorgdheid aan waar je aan wil werken en ook misschien al lang mee rondloopt. 

Hypnose helpt je:

Je zelfverzekerder te voelen
Je angsten en fobieën achter je te laten
Je verslavingen stop te zetten (roken, overmatig alcoholgebruik, suikerverslaving, enz.)
Je stress onbestaand te maken
Slechte gewoontes (bv. nagelbijten) af te leren 
Slaapproblemen op te lossen
En zoveel meer!

De oplossing zit in jezelf!

Hypnose werkt op een dieper niveau in je onderbewustzijn. Met hypnose gaan we in je onderbewustzijn op zoek naar wat je beperkt om datgene wat je wil te bereiken. Het zijn deze beperkende overtuigingen die je weerhouden om te doen en te bereiken wat je zo graag zou willen bereiken, doordat ze verlammend op je inwerken. Deze verlammende overtuigingen heb je gevormd in je kindertijd en als jong volwassene, wanneer je brein nog niet volledig ontwikkeld was en je hierdoor alles letterlijk en persoonlijk hebt opgevat. Toen werden bepaalde verbindingen in je hersenen gemaakt, zodat je met je bezorgdheid zou kunnen omgaan. Maar als volwassene kan je dit nu relativeren en weet je rationeel dat je dit of dat moet doen om A of B te bereiken, maar toch lukt het je niet. Dit is omdat belemmerende overtuigingen je zonder dat je het weet tegenhouden.​​

Belemmerende overtuigingen
houden
je tegen!

Rationeel weet je wel hoe je iets kan bereiken, maar toch kan je het op de een of andere manier niet verwezenlijken. Dat komt omdat je beperkende overtuigingen je tegenhouden.

Deze beperkende overtuigingen moeten doorbroken, losgelaten en vervangen worden, vooraleer transformatie mogelijk is om bepaalde zaken achter je te kunnen laten, bezorgdheden aan te pakken, je doelen te bereiken en het leven te leiden dat je wil leiden. 

Dit is wat Hypnose doet!

Die beperkende overtuigingen doorbreken, ze vervangen door positieve, verruimende overtuigingen om zo voorgoed vrij te zijn om dat te doen en te bereiken dat je altijd al wou doen en bereiken!

Verandering is mogelijk en ligt binnen handbereik!

Picture%20of%20me%20for%20folder_edited.
Screen%20Shot%202021-03-17%20at%209.49_e

Als hypnotherapeut gebruik ik Rapid Transformational Therapy (RTT) als hypnose-techniek. Dit is een moderne techniek ontwikkeld door Marisa Peer. Zij werd reeds meermaals verkozen tot beste therapeute van het Verenigd Koninkrijk.

Met deze techniek kan ik met jou doorbraken bereiken via één of

maximaal drie hypnose-sessies. Deze doorbraken zouden niet mogelijk  zijn via normale gesprekken, aangezien deze gebeuren met je bewuste brein en geen toegang geven tot je onderbewuste brein waar juist je belemmerende overtuigingen zitten die doorbroken dienen te worden.

Dit kan je verwachten van je hypnose sessie:

Tijdens je 3 à 4 uur durende sessie zullen we +/- 30 minuten praten om alle informatie over je probleem vast te stellen om goed te begrijpen waaraan je wilt werken.

 

Hierna begeleid ik je m.b.v. RTT® technieken in een ontspannen hypnose-gemoedstoestand verbinding te maken met je onderbewustzijn. Zo ontdekken we de belemmerende overtuigingen achter je bezorgdheid en kunnen we je overtuigingen die je tegenhouden doorbreken, wissen en vervangen door nieuwe, positieve en krachtige overtuigingen die je in staat stellen om dat te bereiken en te doen wat hiervoor niet mogelijk was.

Je transformatie-audio voor jou op maat gemaakt!

Na de sessie, krijg je van mij een gepersonaliseerde transformatie-audio, speciaal op maat gemaakt, waar je 21 dagen lang dagelijks naar luistert. Dit herbedraadt je brein, zodat je je nieuwe overtuigingen volledig zal accepteren en vasthouden in je onderbewustzijn. Hierdoor zal jijzelf en je leven voorgoed en positief transformeren!

Laat me je helpen!

In een gevecht tussen logica en emotie,
wint emotie het altijd!
GETUIGENISSEN
Screen Shot 2021-03-02 at 11.46.45 AM.pn
IMG_1162.jpg
IMG_1163.jpg
Screen Shot 2021-03-02 at 11.46.12 AM.pn
IMG_1159.jpg
IMG_1161.jpg
Screen Shot 2021-03-02 at 11.45.34 AM.pn
IMG_1158.jpg
IMG_1157.jpg
Screen Shot 2021-04-29 at 5.16.41 PM.png
IMG_1156.jpg