Mijn verhaal

Ik denk dat ik me in die fase van mijn leven bevond waarin ik een totale ommezwaai nodig had, aangezien ik mijn leven leidde als een ongemotiveerde, ongelukkige en inactieve persoon op de rand van een depressie. Ik was niet gelukkig. Ik was oké, maar niet gelukkig. Mijn leven ging al sluimerend voorbij en ik kon er gewoon niet van genieten. Ik had veel om dankbaar voor te zijn en ik zou gelukkig moeten zijn met wat ik toen had in mijn leven, aangezien de maatschappij, je vrienden en je familie dat van je verwachten, maar om eerlijk te zijn, was ik dat helemaal niet. Ik hield niet van mijn lichaam, ik had geen zelfvertrouwen, ik mocht mezelf of de persoon die ik aan het worden was niet en ik voelde me niet gemotiveerd genoeg om er iets aan te doen. Ik genoot niet van mijn werk, verdiende niet genoeg geld en voelde me zo'n loser als een alleenstaande 30+ jarige vrouw zonder man en kinderen. Ik genoot niet meer van de tijd die ik met mijn vrienden doorbracht, ik at helemaal niet gezond en ik bingede al het slechte voedsel dat ik te pakken kon krijgen. Ik was gewoon zo op en negatief ... 

 

Dit alles gaf me stress, angst, zelfhaat, teleurstelling en een heel duister gevoel van 'wat heeft het nog voor zin?'. Ik schaamde me om zo te denken, want ik zat op een doorsnee, zeer mooie troon en er waren anderen die veel minder hadden om gelukkig te zijn. Ik zou dankbaar moeten zijn voor wat ik had en zou moeten ophouden met die onzinnige gevoelens, maar ik kon niet stoppen met me zo te voelen en ik had ook niet het gevoel dat ik er iets aan kon doen, dus bleef ik gewoon niets doen, wat resulteerde in het negeren van mijn gevoelens en het doorgaan met geforceerd doen en voelen wat anderen van mij verwachten.

Bovendien was ik ervan overtuigd dat ik een verloren zaak was en niet echt gelukkig kon worden, aangezien ik opgroeide in een zeer disfunctioneel gezin met een narcistische vader, een moeder die de situatie niet aankon en een narcistische zus die buitengewoon jaloers op me was. Zolang ik me kan herinneren, was ik als kind in 'overlevingsmodus' en miste ik de steun, begeleiding, liefde en bescherming van mijn ouders en mijn grote zus. Ik moest altijd tegen hen ingaan en me verdedigen om mijn moeder en mezelf te beschermen. Dit alles deed me geloven dat ik niet goed genoeg was. Niet goed genoeg om van me te houden, niet goed genoeg om iets te bereiken en niet goed genoeg om gelukkig te worden of een goeie man aan te trekken.

 

Toen ik naar anderen keek, leek het alsof zij een normaal, vreugdevol leven leiden. Het leek erop dat ze het goed deden en dat alleen ik deze 'joie de vivre' miste, dat totale ontspannen, warme gevoel vanbinnen dat je krijgt als je echt positief en gelukkig in het leven staat, jezelf respecteert en het leven waardeert.

Wanneer ik met mijn vrienden sprak over het feit dat ik ongelukkig was in het leven en dat mijn demonen uit het verleden steeds terug tevoorschijn kwamen, stelden enkelen voor om therapie te volgen. Nu, ik ben iemand die alleen naar de dokter gaat als het absoluut noodzakelijk is of voor mijn jaarlijkse controles. Toen mijn vrienden me adviseerden om therapie te volgen, kwam dit aan als een wake-up call en toch een klein mogelijk lichtje aan het einde van een donkere tunnel. Zou therapie kunnen helpen? Zou dit sluimerend en neerslachtig gevoel voorgoed kunnen weggaan? Zal ik eindelijk van dit gevoel afraken? Ben ik repareerbaar?! Vroeger wist ik niet eens dat dit een optie was en nu kon ik niet wachten om erachter te komen! En zo ontdekte ik het beste van het beste, namelijk hypnose!

Ik ging naar een geweldige hypnotherapeut, werd behandeld met de RTT-methodes en voelde me onmiddellijk beter! Deze enkele sessie heeft me direct verlost van mijn problemen en worstelingen. Ik voelde me zo opgelucht na het loslaten van mijn belemmerende, onderliggende overtuigingen die ik onbewust gecreëerd had tijdens mijn moeilijke jeugd om de omstandigheden waarin ik toen vertoefde aan te kunnen en te kunnen overleven. Hypnose heeft me geholpen om mijn onderbewuste, belemmerende overtuigingen te ontdekken, ze te doorbreken, los te laten en om nieuwe, positieve overtuigingen te installeren. Ik voelde me onmiddellijke getransformeerd en ervaarde een gevoel van bevrijding, power en vrijheid in mezelf!

 

Nadat ik mezelf had bevrijd van deze oude, limiterende overtuigingen en mijn nieuwe, positieve overtuigingen had geïnstalleerd, besloot ik een actieplan te maken (1) om te groeien tot de 'ik die ik wil zijn en nu kan zijn', (2) om mijn levensdoelen te bereiken en (3) om het leven te leiden dat ik altijd al wilde leiden. Dus ging ik op zoek naar de 'zin van mijn leven', mijn levensdoelen en het gelukkige leven. Ik ontwikkelde zo mijn eigen manier van leven dat me in staat stelde een gelukkig, mentaal stabiel, actief en gezond leven te leiden. Ik concentreerde me 100% op mijn zelfliefde/ zorg en ontwikkeling en vond mijn echte ik! Ik was zo geweldig blij om deze positieve veranderingen in mezelf te voelen en te zien, en dit allemaal omdat ik had besloten om zelf actie te ondernemen en om de strijd aan te gaan met mijn demonen en beperkende overtuigingen in mijn onderbewustzijn. Ik verwacht niet meer van anderen dat ze me geluk, liefde, zorg en steun geven. In plaats daarvan, geef ik het nu aan mezelf! Ik heb nu de controle over mezelf, mijn gevoelens, mijn gedachten, mijn handelingen en mijn verlangens. Stap voor stap creëerde ik een sterk fundament om mijn geluk en successen op te bouwen, zodat ze onwankelbaar zijn en voor altijd kunnen blijven bestaan!

 

Hoe heb ik dat gedaan? Nou, ik besloot om alle negatieve gevoelens die ik eerder voelde om te draaien: mijn lichaam niet leuk vinden, geen zelfvertrouwen hebben, mezelf niet leuk vinden, niet gemotiveerd zijn, niet genieten van mijn werk, niet genoeg geld verdienen, me een loser voelen omdat ik nog steeds vrijgezel en kinderloos was, niet genieten van de tijd met mijn vrienden, niet gezond eten, eetbuien hebben, stress, angst, zelfhaat en een heel duister gevoel van 'wat heeft het voor zin'. Ik was vastbesloten om dit te doen en kwam tot de conclusie dat de enige manier om dit te bereiken is met hypnose. Met behulp van hypnose heb ik mijn belemmerende, onbewuste overtuigingen (die ik gevormd had als kind en jong volwassenen om de omstandigheden waarin ik ben opgegroeid aan te kunnen) ontdekt, losgelaten en vervangen door nieuwe, positieve overtuigingen die me motiveren, aanmoedigen en power geven om datgene wel te doen wat voorheen niet mogelijk was. 

Door hypnose ontdekte ik dat alles begint met wat je tegen jezelf zegt. Je woorden creëren je gedachten en je gedachten creëren je overtuigingen die op zich je realiteit bepalen. Dit betekent dat als je je belemmerende overtuigingen niet eerst ontdekt en loslaat deze belemmerende overtuigingen je realiteit onbewust blijven bepalen en je hierdoor niet kan bereiken wat je echt wilt bereiken in je leven of het nu succes, liefde, geluk of afvallen is. Je moet eerst met je limiterende overtuigingen in je onderbewustzijn afrekenen vooraleer je kan zijn wie je moet zijn, doen wat je wil doen, bereiken wat je wil bereiken en het leven te leiden dat je zo graag wil leiden. 

Na komaf te hebben gemaakt met mijn limiterende overtuigingen, creëerde ik MIJN manier van leven met behulp van life coaching. In life coaching sessies werden er bepaalde technieken gebruikt die me in staat stelden om onmiddellijke actie te nemen. Door actie te nemen, stap per stap, heb ik mijn leven helemaal omgegooid en gevormd tot het leven dat ik nu leid. Ik voel me zo gelukkig, vrij en sta sterk in mijn eigen kracht nu. Ik kan het leven meer dan ooit aan, omdat ik mij verlost heb door RTT van mijn onbewuste, belemmerende overtuigingen en door life coaching technieken weet hoe actie te nemen om dat te bereiken wat ik wil. En wat ik wil en naar streef is mijn levensveranderende technieken ook aan anderen aan te bieden, zodat ook zij zich eindelijk bevrijdt kunnen voelen, hun doelen kunnen bereiken en het leven kunnen leiden dat ze altijd al hebben willen leiden. 

Ik ben zo trots te kunnen zeggen dat ik nu het leven leid dat ik altijd al wilde leven en niet het leven waar ik gewoon tevreden mee moest zijn. Ik ben gelukkig nu, omdat er geen belemmerende overtuigingen meer

in mijn onderbewustzijn sluimeren, ik de basisprincipes van het leven beheers en weet hoe ik gezond en actief kan leven, waardoor ik mijn leven kan leiden dat ik wil leiden en met volle teugen hiervan kan genieten!

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal.

Weet alsjeblieft dat ik je mijn verhaal geef als inspiratie en wie weet, helpt hypnose je zoals het mij heeft geholpen. Ik beweer niet dat dit de manier is om uit een sluimerende levensstijl te geraken of om gelukkig, tevreden, mentaal stabiel, actief en gezond te worden. Voor mij deed het wonderen en ik voelde me eindelijk beter. Na een tijdje, voelde ik me gelukkiger, had ik meer energie en begon ik de geweldige voordelen te voelen van een gezonde en mentaal stabiele levensstijl. Na 12 weken, voelde ik me zo geweldig dat ik niet kon begrijpen waarom ik vroeger zo leefde. Mijn nieuwe levensstijl brengt me zoveel vreugde en ik wil deze vreugde delen met jou!

 

Het is een levensstijl, een manier van leven die je moet leren, waaraan je je moet aanpassen en die je moet controleren en koesteren. Je moet bereid zijn te doen wat je niet leuk vindt om te krijgen wat je wilt: een gelukkig, tevreden, mentaal stabiel, actief en gezond leven. Het is niet iets wat je hebt of niet hebt.

Je moet bereid zijn om ervoor te werken en er te blijven aan werken. 

 

Met 'Maitha's Way Of Life' wil ik je helpen en begeleiden (1) om jouw limiterende overtuigingen te doorbreken met behulp van hypnose,​ (2) hoe actie te ondernemen om persoonlijke veranderingen en groei mogelijk te maken en dit door middel van Life  en Lifestyle Coaching en/ of​ (3) je huidige levensstijl te veranderen naar een actieve en gezonde levensstijl door je te leren hoe je moet trainen en eten om vetverlies, kracht en een gezond, slank lichaam te bekomen.

 

Ik hoop dat je mijn hulp accepteert en dat we samen de echte jou en het leven kunnen creëren dat je altijd al wilde leiden!

Volg mijn stappen en geniet van deze fantastische transformatie!

Maitha