Picture%20of%20me%20for%20folder_edited.
OVer Maitha

Maitha E. Coninx is een gecertificeerde Hypnotherapeute, Life - en Fitness Coach.

Ze ontwikkelde haar eigen coachingprogramma's waarmee ze anderen helpt en begeleidt om

(1)hun limiterende overtuigingen te doorbreken met behulp van hypnose.

(2) hoe actie te ondernemen om persoonlijke veranderingen en groei mogelijk te maken en dit door middel van Life  en Lifestyle Coaching en/ of​

(3) hun huidige levensstijl te veranderen naar een gelukkige, actieve en gezonde levensstijl met behulp van RTT therapie, life coaching en door hen te leren hoe ze moeten trainen en eten om vetverlies, kracht en een gezond, slank lichaam te bekomen.

Maitha coacht 'the Maitha's Way of Living' door samen met haar cliënten actie te ondernemen richting verandering, groei en het behalen van vooropgestelde doelen.

Maitha studeerde Rechten aan de Katholieke Universiteit te Leuven in België, waar ze is geboren en getogen, maar kwam er al vroeg achter dat dit niet haar passie was. Ze rondde haar rechtenstudies af, werkte een paar jaar en besloot daarna naar Dubai te verhuizen. Daar vond ze haar draai en ging ze op zoek naar de zin van het leven. Ze ontwikkelde haar eigen manier van leven die haar in staat stelde een gelukkig, mentaal-stabiel, tevreden, actief en gezond leven te leiden.

Na haar omscholing tot hypnotherapeutetherapeute (RTT methode), Life Coach, Fitness- en Voedingscoach, opende ze haar eigen praktijkruimte in de Dagobertstraat 32 te Leuven, België. Tegenwoordig biedt ze hier actief haar hypnose-sessies aan en coacht ze er de 'Maitha's Way Of Living'. Ook biedt ze haar hypnose-sessies online aan over de hele wereld, terwijl ze coaching en seminaries geeft over hoe je levenswijze te veranderen.

Maitha is een gecertificeerde:

  • Hypnotherapeute (RTT methode)

  • Life coach

  • Fitness Coach

  • Voedingscoach

  • NLP coach

  • RSCI coach